Joomla Webdesign door Eric Blenckers

Bouwen, beheren en webshops (Hikashop) maken van Joomla! websites en aan jouw overdragen is wat wij voor je kunnen doen.

Wat is Joomla?
Joomla! is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem – de naam zegt het al – kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt.

Joomla is open source software: het is gratis te gebruiken, en ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit is ook een waarborg voor de veiligheid: veel ogen kijken mee met nieuwe ontwikkelingen. Joomla is een van de populairste content management systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu een eigen persoonlijke receptenwebsite wilt maken of een zakelijke presentatie van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je je website op een betrouwbaar en duurzaam systeem. En Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden: van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreide winkel; het is allemaal mogelijk met Joomla!


Waarom zou ik kiezen voor Joomla?
Er zijn meer Content Management Systemen op de markt. Elk heeft zo z'n voordelen. Wat zijn nou de sterke punten van Joomla? Waarom steekt Joomla erboven uit?
Een groot scala aan ingebouwde functies

Met Joomla! kun je kleine en grote websites bouwen, van blogs tot intranets en van nieuwssite tot mobiele applicaties. Joomla is flexibel en eenvoudig uit te breiden: met extra functionaliteiten als een contactformulier, een webshop, een reserveringssysteem of een evenementenagenda. Joomla’s schaalbare MVC-structuur geeft je veel vrijheid om eenmaal geïnstalleerde elementen volledig naar je hand te zetten en zelfs webapplicaties te bouwen.
Honderdduizenden websites draaien er op Joomla: van persoonlijke blogs van (on)bekende personen of organisaties tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1.
Joomla! heeft de nodige prijzen in de wacht gesleept en wordt geleid door een internationaal samenwerkingsverband van meer dan een half miljoen actieve gebruikers. En hoe verschillend die gebruikers ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze helpen iedereen, van de absolute beginners tot de zeer ervaren webontwikkelaar.
Hieronder vind je een aantal sterke punten van Joomla:
Makkelijk je inhoud beheren

Joomla! is in de eerste plaats natuurlijk een ‘contentmanagementsysteem’. Je kunt de inhoud van je site eenvoudig schrijven en beheren met de ingebouwde tekstverwerker. Die laat je meteen zien hoe je artikel eruit zal zien aan de voorkant van de site. En dat zonder dat je een letter code hoeft te schrijven. Daarnaast heb je de beschikking over ingebouwde modules voor het tonen van bijvoorbeeld de populairste inhoud, meest recente artikelen en gerelateerde inhoud.
Duidelijke structuur.

Wat kost Joomla?
Joomla is een opensource software wat door vrijwilligers wordt ontwikkelt.
Joomla is vrij verkrijgbaar en kost dus helemaal niets.


Deze websites zijn door ons met Joomla gebouwd.
Rijvereniging de Molenhorst
TC Buitenlust '68
HSV de Middenpeel
MC Boemerang
Topwielerkleding
VHS Tuning

Neem vrijblijvend contact met ons op.